Актуелно 09.08.2018 11:33

Перо Антиќ до Шилегов: Имај милост, вака не јаделе комарци 36 години!

Перо Антиќ до Шилегов: Имај милост, вака не јаделе комарци 36 години!

„Дали треба на господинот градоначалник Петре Шилегов да му ги доставиме сметките за АУТАН, и сличните препарати, или да го замолиме да испрска против комарци? Па имај милост, вака не ме јаделе комарци – со сигурност тврдам 36 години.“

На ваков начин познатиот македонски кошаркар Перо Антиќ, на својот Фејсбук профил, се обраќа лично до градоначалникот на Скопје-Петре Шилегов.