Актуелно 10.03.2019 23:16

Пламени јазици „беснеат“ кај Петровец (ВИДЕО)

Пламени јазици „беснеат“ кај Петровец (ВИДЕО)

Огромни пламени јазици се шират кај Петровец. Едно пожарно возило во моментов е таму, а според видеото кое го објави новинарот Огнен Јанески на Фејсбук е забележливо дека гори оган и има густ чад.