Мозаик 08.10.2018 10:59

Поглед од милион долари: Лила се фотографираше во хотелска соба во Дубаи, а во преден план се најдоа нејзините гради

Поглед од милион долари: Лила се фотографираше во хотелска соба во Дубаи, а во преден план се најдоа нејзините гради

Познатата водителка Лила Филиповска овие денови е на заслужен одмор во Дубаи.

Таа секојдневно ги чести фановите со фотографии од патувањето, а овој пат се надмина себе си објавувајќи фотографија со поглед од „милион долари“.

На фотографијата нејзиното деколте и гради се во преден план, погледнете: