Актуелно 23.07.2018 11:24

Политичките лидери пристигнаа во Клубот на пратениците, средбата започна

Политичките лидери пристигнаа во Клубот на пратениците, средбата започна

Со пристигнување на лидерите на четирите најголеми партии, СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ, ДУИ и едно од крилата на Беса, во Клубот на пратениците започна третата лидерска средба.

Лидерите на политичките партии денеска повторно ќе се обидат да ги испеглаат разликите и да постигнат политички договор во врска со претстојниот референдум, датумот, референдумското прашање, неговиот карактер, изборот на ДИК…