Актуелно 13.03.2019 15:14

Поскапуваат цигарите во Македонија- една кутија ќе чини и до 300 денари

Поскапуваат цигарите во Македонија- една кутија ќе чини и до 300 денари

Граѓаните велат дека поскапо плаќаат за неколку познати брендови на цигари.

Се уште нема информации за поскапување на други брендови на цигари.

Согласно планот за зголемување на акцизите, за неколку години се очекува кутија цигари за чини скоро 300 денари.