Економија 10.09.2018 17:18

Потребни дадилки за во градинка во Германија

Потребни дадилки за во градинка во Германија

Потребни се дадилки за работа во детската градинка Марија Магдалена во Силтберг, Германија.

Се нудат 15 евра по работен час. Потребно е соодветно образование, флексибилност, мотивација, да сте тимски играч.

Се нуди плата, платени социјални давачки, и можност за усовршување.

Детали како да аплицирате, овде.