Актуелно 10.03.2019 12:51

Пожар во близина на полигонот на АРМ-Криволак

Пожар во близина на полигонот на АРМ-Криволак

На 09.03.2019 година околу 15,00 часот било пријавено дека во Неготино, на потегот од ЖС-Криволак кон ЖС-Градско, во непосредна близина на полигонот на АРМ, настанал пожар, при што биле опожарени лозја, а на неколку места биле зафатени и делови од прагови на железничката пруга Скопје- Гевгелија.

Пожарот во 16,10 часот бил изгаснат од Територијалната противпожарна единица