Актуелно 29.03.2019 12:45

Пратка со 500 килограми марихуана откриена на ГП Табановце

Пратка со 500 килограми марихуана откриена на ГП Табановце

Македонската полиција на граничниот премин Табановце откри пратка од 500 килограми марихуана, дознава Канал 5.

Марихуаната била пронајдена и откриена во каминон со албански регистарски таблички.

Дрогата  била спакувана во црни вреќи.