Актуелно 19.10.2018 23:04

Собранието донесе одлука да се пристапи кон уставни измени

Собранието донесе одлука да се пристапи кон уставни измени

Со 80 гласа ЗА Собранието вечерва донесе одлука да се пристапи кон уставни измени.

Драган Данев од ВМРО-ДПМНЕ побара пратениците да се изјаснат и поединечно. 39 пратеници гласаа против.