Актуелно 10.09.2018 10:41

Сомнително возило пронајдено на паркинг во источен Лондон

Сомнително возило пронајдено на паркинг во источен Лондон

Лондонската полиција проверува едно „сомнително возило“ оставено на пракинг пред трговскиот центар Вестфилд во источниот дел на Лондон.Според британските медиуми, реонот околку паркингот е блокиран, а возовите од лондонското метро на застануваат на блиската станица Стратфорд.