Мозаик 14.05.2018 15:19

Српските медиуми ја посетија Мелек во вистинскиот дом: Ќе се воодушевите од оваа мала, но сјајна ѕвезда (ВИДЕО)

Српските медиуми ја посетија Мелек во вистинскиот дом: Ќе се воодушевите од оваа мала, но сјајна ѕвезда (ВИДЕО)

Малата осум годишна актерска ѕвезда  Берeн Гокјилдиз, која гледачите ги освои со улогата на Мелек, ги живее моментите на голема слава.

Бидејќи серијата во која што игра се прикажува ширум Европа, и српските медиуми се заинтересираа да ја најдат и да ја посетат во вистинскиот дом.

Енергична, забавна и талентирана, Берeн е дете кое освојува на прва.

Новинарот го посети домот каде што живее во своите родители, а таа без задршка му раскажа многу за својата приватност, но и за тоа како течело снимањето на серијата.

Вели дека од актерите Шуле е многу забавна и ужива во нејзино друштво, а пак за Зејнеп дека е многу добра.

Берeн освен тоа што сака да глуми, многу сака и да пее и танцува, а што се раскажа во интервјуто, погледнете во продолжение: