Мозаик 18.04.2018 15:14

Тече сало од сите страни: Тања Савиќ гo покажа вишокот на килограми (ФОТО)

Тече сало од сите страни: Тања Савиќ гo покажа вишокот на килограми (ФОТО)

Тања Савиќ неколку месеци не беше во Србија, заедно со сопругот Душан и синовите се одмарала во Австралија.

Тања се врати во Србија за да настапува во еден клуб, а на фотографиите се гледаат и вишокот на килограми.

-Уживав во Австралија. Малку се поправив, само јадев – изјавила кратко пејачката.

Иако задоцнила на настапот, Тања направила вистинска атмосфера. Тања и понатаму живее на релацијата Србија – Белград.