27 април

Пронајдени се 11 резултати на тема „27 април“
Актуелно

Завршни зборови за 27 април: Чавков навремено реагирал, по негова наредба се евакуирани пратениците и е воспоставен јавниот ред и мир

Денеска во скопскиот кривичен суд се одржува седница по завршните зборови на обвинетите во случајот 27 април, завршен збор има и тогашниот...
Актуелно

Актери и режисери се носат со полициска придружба, а убијците од масакрот кај Смилковското езеро слободно парадираат

Македонија веројатно е единствена држава на Европскиот континент, држава која е дел од западната цивилизација која во затворите има...