Адвокат

Пронајдени се 4 резултати на тема „Адвокат“
Економија

Адвокатот на Јанкуловска: Бараме од советот разумно времетраење на рочиштата и според Европската конвенција за човекови права

Со пролонгирано времетраење на рочиштето, а по завршувањето на работното време на судот одбраната смета дека се постапува на штета...