богов

Пронајдени се 5 резултати на тема „богов“
Актуелно

БОГОВ СЕ ПОВЛЕКУВА ОД КАНДИДАТУРАТА ЗА ГУВЕРНЕР: Во интерес на државата се повлекувам од кандидатурата за гувернер на Народната банка, напиша Богов

Димитар Богов се повлекува од кандидатурата за гувернер на Народната банка на Македонија и за тоа веќе го известил претседателот на...