Дафина Стојаноска

Пронајдени се 5 резултати на тема „Дафина Стојаноска“
Актуелно

Стојаноска: Додека се зборува за референдумот и бришењето на името Македонија, власта врши брутален грабеж преку милионски тендери

Зад референдумот и обидот на премиерот Зоран Заев да го избрише името Република Македонија и македонскиот идентитет се одвива брутален...
Актуелно

Стојаноска: Хаос владее во здравствените институции – граѓаните со своите животи ја плаќаат цената на неспособноста на СДСМ

Македонското здравство е во колапс, а хаос владее во сите здравствени институции. Најтрагично е што граѓаните со своите животи и животите...