Еурокомпозит

Пронајдени се 14 резултати на тема „Еурокомпозит“
Актуелно

Лашкоска: Власта не само што постојано ги лаже вработените од Еурокомпозит, туку и со полиција им го скратува правото на протест

Вработените во Еурокомпозит по којзнае кој пат се излажани од оваа власт. Минатата недела протестираа пред Владата на Република Македонија,...
Актуелно

Мицкоски: Факти за црното владеење на оваа влада, фабриката Еурокомпозит уште една измама и упропастена надеж

Од рубриката голи факти за црното владеење на оваа влада, фабриката Еурокомпозит уште една измама и упропастена надеж, пишува лидерот...
Актуелно

Вработените во „Еурокомпозит“ утре на протест пред Владата, бараат гаранција за исплата на отпремнините, пари за плата и работа

Вработените во прилепската наменска фабрика „Еурокомпозит“ бараат гаранција за исплата на отпремнините, пари за плата и работа, а...