гасификација

Пронајдени се 4 резултати на тема „гасификација“
Актуелно

Тошевски до Петровска: Гасификацијата во градот ќе остане уште една голема предизборна лага на градоначалничката

Советникот во општина Битола и претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Битола, Иванчо Тошевски  на денешната седница на советот и забележа на...