хрватска

Пронајдени се 23 резултати на тема „хрватска“
Актуелно

Паника во Хрватска: На пациенти им се препишуваат евтини лекови за депресија кои предизвикуваат зависност

Во Хрватска за лекување депресија премногу се користат евтини лекови кои предизвикуваат психичка и физичка зависност, покажуваат резултатите...