историја

Пронајдени се 4 резултати на тема „историја“
Актуелно

Според експертскиот тим по историја, Самоил нема големо значење во развој на културата но е извор на глупав и бизарен конфликт

Во централните вести на 1ТВ гостуваше еден од членовите на преговарачки тим, експертски тим, историчарот Петар Тодоров кој говореше...