измени

Пронајдени се 4 резултати на тема „измени“
Актуелно

Првите измени ќе се прават во учебниците по историја и географија: Што ќе се избрише, а што ќе се корегира?

Учебниците по историја и географија за основно образование се планира да бидат тема на разговори на втората средба на Заедничкиот интердисциплинарен...