јакимовски

Пронајдени се 11 резултати на тема „јакимовски“
Актуелно

ГРОМ: Вчера бевме сведоци на уште една инструирана акција на оваа власт, со цел да се наруши угледот на Јакимовски

Во текот на вчерашниот ден бевме сведоци на уште една инструирана акција на оваа власт. Вчера беше извршен претрес во домот на претседателот...
Актуелно

Јакимовски: На оваа власт и требаат виновници за нејзините неуспешни политики, судот изготвил решение за мое спроведување

Финансиската полиција веќе три месеци ги третира вработените од Општина Карпош, особено оние кои се во Секторот за јавни набавки и Комисијата...