Јавни набавки

Пронајдени се 4 резултати на тема „Јавни набавки“
Актуелно

Расипништвото на градоначалниците на СДСМ не престанува – Општина Аеродром планира да потроши 500.000 илјади денари за прехранбени продукти

На официјалната страна на Јавни набавки стои оглас за барање и прибирање понуди објавен од страна на општина Аеродром. Во огласот  предмет...