Ласкоска

Пронајдени се 6 резултати на тема „Ласкоска“
Актуелно

Ласовска до Адеми: Прашањето ви го поставив вам и очекував одговор од вас, правите категоризација на луѓето

На моето писмено прашање во однос на Била Зора добив најблаго речено несоодветен одговор и одговор кој што очигледно не го напишал министерот...
Актуелно

Ласовска: Стана пракса веќе европското знаменце да се става на закони кои што се планираат да се носат во една недемократска атмосфера

Благица Ласовска, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“, при заседавање на седницата во Собрание...
Актуелно

Ласовска: Насилството врз жените треба да се препознае како огромен проблем во општеството наместо да се игнорира

По повод Светскиот ден против насилство врз жените, УЖ на ВМРО-ДПМНЕ и Централната комисија на партијата против родово базирано насилство...
Актуелно

Ласовска: Поминаа 5 дена, а никој не го осуди насилството и говорот на омраза во Тетово, од страна на навивачката група „Балисти“

Срамно и жално е во какво општество живееме во Република Македонија. Поминаа веќе пет дена, а никој не го осуди насилството и говорот...