македонец

Пронајдени се 5 резултати на тема „македонец“
Актуелно

Македонецот кој дизајнира за „Мерцедес“: Институциите со „северна“ да не го користат моето име и дело, за мене не постоите!

Maкедонскиот дизајнер на автомобили Славче Таневски, кој пред неколку дена на саемот за автомобили во Женева, Швајцарија, го претстави...