насилство

Пронајдени се 4 резултати на тема „насилство“
Актуелно

Ласовска: Насилството врз жените треба да се препознае како огромен проблем во општеството наместо да се игнорира

По повод Светскиот ден против насилство врз жените, УЖ на ВМРО-ДПМНЕ и Централната комисија на партијата против родово базирано насилство...