покачување

Пронајдени се 8 резултати на тема „покачување“
Актуелно

Покачување на цената на горивата по покачување на акцизата – Дизелот се покачил за 18 % во првата недела од април 2018 споредено со лани

Владата лани донесе одлука за покачување на акцизата на дизелот и таа стапи на сила од 1 јануари 2018 година. Според експертите оваа мерка...