политика

Пронајдени се 9 резултати на тема „политика“
Актуелно

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ не присуствува на денешната седница: Нема да бидеме соучесници во капитулацијата- со Договорот се деградираат македонските граѓани

Денес власта преку незаконска процедура со грубо кршење на правните прописи сама го носи Договорот со Грција кој во својата суштина...