просечна плата

Пронајдени се 9 резултати на тема „просечна плата“
Актуелно

ФТ: Падот на просечната плата покажа дека растот во јануари не се должи на зголемувањето на минималната плата, туку на сезонски ефект

Институтот за економски анализи „Finance think“  испрати став за движењата на просечната плата, по повод регистрираниот пад во февруари,...