Ryanair

Пронајдени се 5 резултати на тема „Ryanair“
Мозаик

“Ryanair” воведува промена која што нема да им се допадне на патниците: Со ова сакаме да ставиме крај на големиот проблем

Патниците отсега во кабината бесплатно ќе може да понесат само малечка торба или мал ранец кој што ќе може да се стави под седиштето. Авионската...