скопје

Пронајдени се 24 резултати на тема „скопје“
Актуелно

Официјално Скопје не успеа да ја убеди српската железница, од понеделник се укинува единствената меѓународна линија

Единствената меѓународна железничка линија Белград – Скопје – Солун што транзитно ја користи Македонија од понеделник дефинитивно...
Мозаик

„Арс Ламина“ донира библиотека во Дневниот центар „Собата на Жозеф“ во Детската клиника – Скопје

Издавачката куќа „Арс Ламина – публикации“ донира библиотека на Дневниот центар „Собата на Жозеф“ во Детската клиника – Скопје. Специјализираната...
Актуелно

Коце го препороди, Шилегов го уништува, градската власт неспособна да испрска против комарци, контејнерите преполни и дупки по улиците

Скопјани цело лето страдаат од наезда на комарци, а Шилегов очигледно мува не го лази, низ улиците има повеќе кучиња отколку луѓе, кои секојдневно ги...