Скопска црна гора

Пронајдени се 5 резултати на тема „Скопска црна гора“
Актуелно

На барање на жителите од отсечените села во Скопска Црна Гора, со хеликоптер им се доставени прехранбени и материјални средства

Центарот за управување со кризи информира дека на барање на месното население од селата Танушевци, Брест и Малино маало, денес хеликоптер...