Собрание на РМ

Пронајдени се 4 резултати на тема „Собрание на РМ“
Економија

Ревизија на работењето на Собранието и Владата – Дали парите од буџетот се незаконски доделени за водење на кампањата за референдумот

Денеска е поднесено Барање за вршење посебна ревизија за усогласеност на одлуките и постапките на субјектите на ревизија- Собрание...