титаник

Пронајдени се 5 резултати на тема „титаник“
Актуелно

Титаник: Одбраната обвинува за дискриминација – судскиот совет и главен судија го ускратуваат правото на одбрана

Продолжуваат апсурдните судски одлуки во случајот Титаник каде претседател на судскиот совет е судијата Осман Шабани, а втор судија...