ученици

Пронајдени се 5 резултати на тема „ученици“
Мозаик

Канадскиот премиер Џастин Трудо им пиша на македонски ученици: Младината како вас не само што е лидер на иднината туку и е лидер и на денешнината

Канадскиот премиер Џастин Трудо им пиша писмо на група македонски основци од меѓународното училиште „Нова“ во Скопје. Учениците имале...