Вакцини

Пронајдени се 11 резултати на тема „Вакцини“
Актуелно

Здравство: Вакцини нема, тие што се „буткаа“ и „тепаа“ се вакцинираа, за останатите повеќе среќа следниот пат!7

Во Центарот за јавно здравје во Скопје снема вакцини против сезонски грип кои се со плаќање, а против грипот не може веќе да се заштитите ниту...