Владимир Ѓорчев

Пронајдени се 4 резултати на тема „Владимир Ѓорчев“
Актуелно

Ѓорчев: Не е вистина дека евроатлантската интеграција ќе значи останување на младите генерации во Македонија

На 30-ти септември, убеден сум дека многу од луѓето кои излегоа на референдумот да гласаат, излегоа со тешко срце затоа што многу работи...
Актуелно

Ѓорчев се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг Шојбле и со претседателот на ЕПП Џозеф Дол

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев за време на својот претстој во Берлин се сретна со претседателот на германскиот Бундестаг Волфганг...