Затуровска

Пронајдени се 8 резултати на тема „Затуровска“
Актуелно

Затуроска кон Спасовски: 520 кражби се случиле само на територијата на Скопје во месец јануари, а решавање е едвај 2%

При заседавање на седница за пратенички прашања се обрати Лилјана Затуроска, пратеник од редови на ВМРО-ДПМНЕ и коалиција „За подобра...
Актуелно

Затуроска: Министерството за здравство се користи како алатка од каде што се обезбедуваат дополнителни суми за незнајни цели и одредени џебови

Лилјана Затуроска, пратеник од редови на ВМРО-ДПМНЕ и коалиција „За подобра Македонија“, при заседавање на седница за пратенички прашања,...
Актуелно

Затуроска: Царовска во програмата на СДСМ немаше напоменато дека проблемите ќе ги префрлува едноставно на други

Лилјана  Затуроска, пратеник од редови на ВМРО-ДПМНЕ и коалиција „За подобра Македонија“, при заседавање на седница за пратенички...
Актуелно

Затуровска: Со законот за јавни претпријатија сакате да ги вдомите вашите партиски војници, не работите за граѓаните, туку за себе

Ако го земам ова законско решение кое што се носи во еден предизборен период и никако поинаку не можам да го окарактеризирам освен дека...