Живот 18.04.2018 12:25

Утре без струја делови на Карпош, Центар и Влае

Утре без струја делови на Карпош, Центар и Влае

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро -мрежа, утре, планирани се следните исклучувања во електросистемот.

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот корисниците на дел од ул.Петар Драганов, дел од ул.Копенхагенска, дел од Бриселска, дел од Његошева и дел од ул.Софиска во Општина Карпош.

Во периодот од 09:00 до 12:00 часот корисниците од Бул.Партизански Одреди бр.44. во Општина Центар.

Во периодот од 08:0 до 13:00 часот корисниците од објектите на ул.Фјодор Достоевски во Општина Карпош, како и дел од населбата Влае во Општина Ѓ.Петров.