Финансии 24.05.2018 16:14

Во две блок-трансакции продадени над 20.000 акции од ЗК Пелагонија

Во две блок-трансакции продадени над 20.000 акции од ЗК Пелагонија

Во две блок трансакции вредни 46,9 милиони денари денеска на Македонската берза се продадоа 20.280 акции од ЗК Пелагонија.

Во првата трансакција се продадоа 19.580 акции по цена 2.300 денари за акција, а во
втората трансакција се продадоа 700 акции по цена од 2.772 денари за акција.

Најнови вести