Актуелно 22.10.2018 21:30

Во тек седницата на ЦК на ВМРО-ДПМНЕ

Во тек седницата на ЦК на ВМРО-ДПМНЕ

Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ вечерва оддржува седница.

Се очекува на седницата која е во тек, да бидат потврдени одлуките од состанок на Извршниот комитет на партијата од петокот.

Централниот комитет е највисокиот одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса.

Седницата на ЦК на ВМРО-ДПМНЕ започна во 19 часот.