Актуелно 16.09.2018 14:00

ВО ЖИВО: Штип претесен да го собере револтираниот народ кој е против промена на името

ВО ЖИВО: Штип претесен да го собере револтираниот народ кој е против промена на името

Во моментов започна протесниот марш на ВМРО-ДПМНЕ во Штип каде ќе се обрати и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Улиците во Штип денеска се претесни да го собере револтираниот народ кои се против промена на името.