Мозаик 05.03.2019 18:55

Женскиот месец носи многу пресврти – ќе има и „лоши денови“ во март, ова е деталната временска прогноза

Женскиот месец носи многу пресврти – ќе има и „лоши денови“ во март, ова е деталната временска прогноза

Месец Март е познат како женски месец со пресврти во времето, па иако температурите нагло пораснаа и ќе одат уште нагоре, според временската прогноза на Accuweather не очекуваат и денови со облаци и дожд.

Ова е временската за остатокот од женскиот месец.