Финансии 06.07.2018 11:30

Зошто Мите Макоил се откажува од три катни гаражи ?

Зошто Мите Макоил се откажува од три катни гаражи ?

После долг судски процес, бидејќи не можев да ја регистрирам катната гаража на мое име, тој спор го добив пред пет месеци и сега ми се вратени парите што тогаш ги платив. Останува уште да расчистам со трите катни гаражи. – вели за Фактор бизнисменот Мите Јовановски .

Сопственикот на  бензинските пумпи „Макоил“ вели дека се откажува од трите катни гаражи кои не работат бидејќи тоа за него како што кажа било лоша авантура но без добивка.

Читајте детали овде.