Актуелно 14.02.2019 13:48

Албанци приведени на ГП „Блаце“, нелегално престојувале во Македонија

Албанци приведени на ГП „Блаце“, нелегално престојувале во Македонија

Вчера двајца Албанци кои престојувале илегално во Република Македонија биле приведени на ГП „Долно Блаце“.

В.Х. (25) и Е.А. (32), двајцата од Република Албанија, во 11:30 часот биле предадени на полициски службеници од Регионалниот центар за гранични работи Север за понатамошна постапка.