Актуелно 14.11.2018 01:06

Арсим Зеколи: Како што трчавте синоќа бркајќи сенки на Грујо по гаражи, повелете трчајте по Заев и барајте безусловна оставка на неговата влада!

Арсим Зеколи: Како што трчавте синоќа бркајќи сенки на Грујо по гаражи, повелете трчајте по Заев и барајте безусловна оставка на неговата влада!

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи за актуелните настани се осврна на својот фејсбук профил.

-Како што трчавте синоќа бркајќи сенки на Грујо по гаражи, повелете вечерва и утре и задутре и прекутре трчајте по Заев и барајте безусловна оставка на неговата влада. Ако не, тогаш не се жалете што ве третираат за загари, напиша Зеколи.