зеколи

Пронајдени се 6 резултати на тема „зеколи“
Актуелно

Зеколи: Дали Заев очекувал соседите да уапсат личност за која тој немал храброст да издаде потерница или го држи под присмотра?

Обвинението на ЗЗ кон соседите поради неговата неспособност (или инволвираност) е скандал кој го надминува самото бегство на НГ. Дали...
Актуелно

Арсим Зеколи: Како што трчавте синоќа бркајќи сенки на Грујо по гаражи, повелете трчајте по Заев и барајте безусловна оставка на неговата влада!

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи за актуелните настани се осврна на својот фејсбук профил. -Како што трчавте синоќа бркајќи сенки...