Актуелно 31.12.2018 18:13

Бесплатен паркинг на ПОЦ за новогодишните празници

Бесплатен паркинг на ПОЦ за новогодишните празници

Отворените паркиралишта со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар ќе работат до 15:00 часот, затворените паркиралишта и катната гаража до 18:00 часот, а шалтерите за издавање на договори во Дирекцијата на претпријатието ќе работат до 16:00 часот, информираат од ПОЦ.

Оттаму додаваат дека сите паркиралишта со кои стопанисува ЈП ПОЦ на 01.01. (вторник) и на 02.01.2019 година (среда) ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на
договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ, како што велат, ќе продолжи на 03.01.2019 година (четврток) со вообичаено работно време.