Финансии 25.04.2018 11:57

Дневен извештај од светските берзи 25.04.2018

Дневен извештај од светските берзи 25.04.2018

Сите три индекси на њујоршката берза во вторникот драстично паднаа, како лоши вести имаше и  од технолошкиот сектор и Caterpillar ги намали индексите.

S & P500