Актуелно,Мозаик 19.03.2019 21:14

Доаѓаат дожд и грмежи во Македонија

Доаѓаат дожд и грмежи во Македонија

Дневните температури ќе бидат во Скопје 19, Маврово 12, Охрид 17, Прилеп 18, Кавадарци 19, Крива Паланка 18, Берово и Дојран 20 степени.